CDL 考试:保持警觉 题目与答案

我们使用的所有题目,附正确答案、解释和出处。

保持警觉

11 道题
  1. #1

    长途行驶时,手册建议大约每隔多久休息一次?

    英文原文: On a long trip, the manual recommends a break about every:

    1. 5小时或300英里
    2. 100英里或2小时 (100 miles or 2 hours)
    3. 20英里
    4. 8小时

    答案: B. 大约每100英里或2小时休息一次。

    来源: Michigan CDL Manual (2022), 2.11.2
  2. #2

    如果驾驶时感到困倦,唯一安全的解决办法是:

    英文原文: If you become sleepy while driving, the only safe cure is to:

    1. 喝咖啡
    2. 打开车窗
    3. 把收音机音量调大
    4. 驶离道路并睡一觉 (Get off the road and get some sleep)

    答案: D. 咖啡、冷空气和音乐都不能消除疲劳——只有睡眠可以。

    来源: Michigan CDL Manual (2022), 2.11.2the only safe cure is to get off the road and get some sleep
  3. #3

    每晚睡眠六小时或更少,会对您的撞车风险产生什么影响?

    英文原文: Sleeping six hours or less a night does what to your risk of a crash?

    1. 使其增加到三倍 (Triples it)
    2. 没有影响
    3. 使其减半
    4. 仅在夜间使其加倍

    答案: A. 每晚睡眠六小时或更少,撞车风险会增加到三倍。

    来源: Michigan CDL Manual (2022), 2.11.2
  4. #4

    夜间使用近光灯,大约能看到前方多远?

    英文原文: At night, with low beams you can see ahead about how far?

    1. 约150英尺
    2. 约350英尺
    3. 约600英尺
    4. 约250英尺 (About 250 feet)

    答案: D. 近光灯约能看到前方250英尺,远光灯约350-500英尺。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 51With low beams you can see ahead about 250 feet and with high beams about 350-500 feet.
  5. #5

    距离迎面来车多少英尺以内时,应把远光灯调成近光?

    英文原文: You should dim your high beams when you are within how many feet of an oncoming vehicle?

    1. 300英尺以内
    2. 500英尺以内 (500 feet)
    3. 200英尺以内
    4. 1,000英尺以内

    答案: B. 距离迎面来车500英尺以内时应变换为近光灯。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 52Dim your lights within 500 feet of an oncoming vehicle and when following another vehicle within 300 feet.
  6. #6

    为避免夜间对面来车灯光造成眩光,您应该:

    英文原文: To avoid glare from the lights of oncoming vehicles at night, you should:

    1. 直视对方车灯,以判断对方车辆的位置
    2. 闭上一只眼睛,直视前方迎面而来的车灯
    3. 看中心线,稍微偏向本车道左侧
    4. 稍微看向右侧的车道线或路缘标线 (look slightly to the right at a right lane or edge marking)

    答案: D. 不要直视对面车灯,应稍微看向右侧的车道线或路缘标线。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 52Look slightly to the right at a right lane or edge marking, if available.
  7. #7

    脏污的前大灯可能只能提供应有亮度的多少?

    英文原文: How much of the light they should give may dirty headlights provide?

    1. 约四分之三
    2. 约90%
    3. 只有一半 (Only half)
    4. 完全没有光

    答案: C. 脏污的大灯可能只提供应有光线的一半,降低您的视野。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 51Dirty headlights may give only half the light they should.
  8. #8

    对面司机没有变换近光灯。为什么不应该开远光灯“报复”?

    英文原文: An oncoming driver does not dim lights. Why should you not turn on your own high beams to "get back" at them?

    1. 会使您自己的能见度降为零
    2. 会加剧眩光并增加事故风险 (It increases glare and the chance of a crash)
    3. 只有白天才违法
    4. 会很快耗尽电瓶

    答案: B. 打开远光灯会加剧对面司机的眩光,并增加发生事故的可能性。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 52This increases glare for oncoming drivers and increases the chance of a crash.
  9. #9

    一般人每24小时需要多少睡眠?

    英文原文: The average person needs how much sleep every 24 hours?

    1. 七到八小时 (Seven or eight hours)
    2. 四到五小时
    3. 五到六小时
    4. 十到十二小时

    答案: A. 一般人每24小时需要七八个小时的睡眠。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 65The average person needs seven or eight hours of sleep every 24 hours.
  10. #10

    “微睡眠”持续四五秒。以每小时55英里的速度,这段时间您会行驶多远?

    英文原文: A "micro sleep" lasts four or five seconds. At 55 miles an hour, how far do you travel during it?

    1. 约20码
    2. 超过100码 (More than 100 yards)
    3. 约50码
    4. 约10码

    答案: B. 微睡眠是短暂的小睡;您可能睡着了却毫不知情。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 66At 55 miles an hour, that’s more than 100 yards, and plenty of time for a crash.
  11. #11

    下面哪种做法更能消除疲劳?

    英文原文: Which does more to overcome fatigue?

    1. 哪怕只有半小时的小睡 (A nap as short as a half-hour)
    2. 半小时的咖啡休息
    3. 半小时开窗透气
    4. 半小时开大音量收音机

    答案: A. 只有睡眠才能消除疲劳,咖啡和收音机等小把戏没用。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 66A nap as short as a half-hour will do more to overcome fatigue than a half-hour coffee stop.