CDL 考试:与其他驾驶人沟通 题目与答案

我们使用的所有题目,附正确答案、解释和出处。

与其他驾驶人沟通

11 道题
  1. #1

    在双车道道路上,车辆停下时,警告三角牌应放在哪里?

    英文原文: On a two-lane road, where should warning triangles be placed for a stopped vehicle?

    1. 在车后约50英尺处放一个
    2. 三个都放在车辆正后方
    3. 车前500英尺放一个,车后500英尺放一个
    4. 车角旁放一个,车后100英尺放一个,车前100英尺放一个 (One by the corner, one 100 feet behind, one 100 feet ahead)

    答案: D. 在双车道或无隔离道路上:一个放在车头或车尾角10英尺以内,一个放在车后约100英尺处,一个放在车前约100英尺处。

    来源: Michigan CDL Manual (2022), 2.5.2
  2. #2

    在单行道或有中央隔离带的公路上,警示三角牌应放在:

    英文原文: On a one-way or divided highway, warning triangles should be placed:

    1. 朝来车方向10、100和200英尺处 (10, 100 and 200 feet toward approaching traffic)
    2. 车前10、50和100英尺处
    3. 只放在后保险杠处
    4. 车后1,000英尺处

    答案: A. 有隔离或单行道路:朝来车方向向后10、100和200英尺处。

    来源: Michigan CDL Manual (2022), 2.5.2
  3. #3

    在道路上或路肩停车后,您必须在多长时间内放置警示装置?

    英文原文: After stopping on the road or shoulder, you must put out warning devices within:

    1. 1小时
    2. 30分钟
    3. 10分钟 (10 minutes)
    4. 2分钟

    答案: C. 停车后十分钟内放置警示装置。

    来源: Michigan CDL Manual (2022), 2.5.2
  4. #4

    转弯时,转向灯应保持开启直到:

    英文原文: When turning, you should keep your turn signal on until:

    1. 您完成转弯 (you have completed the turn)
    2. 您开始减速
    3. 您到达路口中心
    4. 您转动方向盘

    答案: A. 要持续打灯:转弯需要双手握方向盘,所以转弯完成后再关灯。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 39You need both hands on the wheel to turn safely. Don’t cancel the signal until you have completed the turn.
  5. #5

    如何提醒后车您需要减速?

    英文原文: How can you warn drivers behind you that you will need to slow down?

    1. 猛踩一次刹车,让后面的司机感觉到您在减速
    2. 轻点几下制动踏板,让刹车灯闪烁 (Give a few light taps on the brake pedal to flash the brake lights)
    3. 打开远光灯几秒钟以引起他们的注意
    4. 反复鸣喇叭,直到后面的司机退后

    答案: B. 轻点几下制动踏板使刹车灯闪烁,可警示后车。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 39A few light taps on the brake pedal—enough to flash the brake lights— should warn following drivers.
  6. #6

    后面的司机想超车,您是否应该示意他可以安全超车?

    英文原文: Another driver behind you wants to pass. Should you signal to them when it is safe to pass?

    1. 是的,在前方道路畅通时用左转向灯示意
    2. 是的,如果道路笔直且您能看得很远
    3. 不应该;您可能引发事故并被追责 (No; you could cause a crash and be blamed for it)
    4. 是的,但仅限夜间,此时车灯能显示对向来车

    答案: C. 手册说不要给别人示意可以超车;这可能导致事故并让您被追责。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 39Some drivers try to help out others by signaling when it is safe to pass. You should not do this.
  7. #7

    准备超越车辆、行人或骑自行车者时,应假定他们:

    英文原文: When you are about to pass a vehicle, pedestrian or bicyclist, you should assume that they:

    1. 会给您让路
    2. 会保持在自己的车道
    3. 能听到您的发动机声
    4. 没有看见您 (do not see you)

    答案: D. 要假定他们没看见您;法律允许时轻按喇叭,并谨慎驾驶。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 39Whenever you are about to pass a vehicle, pedestrian, or bicyclist, assume they don’t see you.
  8. #8

    黎明、黄昏或雨雪天气中,为使自己更容易被看到,应开启:

    英文原文: At dawn, dusk, or in rain or snow, you should make yourself easier to see by turning on:

    1. 近光前大灯,而不只是示廓灯或识别灯 (the low beam headlights, not just the clearance or identification lights)
    2. 只开示廓灯和识别灯,因为这些就够了
    3. 远光灯,因为它们能让您的车辆更显眼
    4. 在以正常高速公路速度行驶时只开四向警示灯

    答案: A. 要开近光大灯;远光灯白天也会干扰他人。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 39Use the headlights, not just the identification or clearance lights. Use the low beams; high beams can bother people in the daytime as well as at night.
  9. #9

    驶离道路并停车时,务必打开:

    英文原文: When you pull off the road and stop, you should be sure to turn on:

    1. 仅尾灯
    2. 四向紧急闪光灯(双闪) (the four-way emergency flashers)
    3. 远光前大灯
    4. 左转向信号灯

    答案: B. 要打开双闪警示灯,不要指望尾灯来警示别人。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 40When you pull off the road and stop, be sure to turn on the fourway emergency flashers.
  10. #10

    如果山坡或弯道挡住了对停放车辆的视线,应把最靠后的警示标志放置到司机能在多远处看到车辆?

    英文原文: If a hill or curve blocks the view of your stopped vehicle, you should place the rear-most warning device back far enough that drivers can see the vehicle within:

    1. 100英尺
    2. 200英尺
    3. 500英尺 (500 feet)
    4. 1,000英尺

    答案: C. 把最后一个三角警示牌放到障碍物之外,使车辆在500英尺内可见。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 40Back beyond any hill, curve, or other obstruction that prevents other drivers from seeing the vehicle within 500 feet.
  11. #11

    摆放三角警示牌时,应将其举在:

    英文原文: When putting out warning triangles, you should hold them:

    1. 放在背后,远离迎面而来的车流
    2. 放在远离车流的一侧,贴近身体
    3. 夹在腋下,靠近路肩的一侧
    4. 您与迎面来车之间 (between yourself and the oncoming traffic)

    答案: D. 把三角牌举在您与来车之间,这样其他司机才能看到您。

    来源: North Dakota CDL Manual (AAMVA model), Section 2, p. 41When putting out the triangles, hold them between yourself and the oncoming traffic for your own safety.